vonalkód nyomtató címke képCODESOFT 8 ECE Címketervező és integráló szoftver
alahuzo
A vonalkódtechnika, amelyet évtizedekig messze a lehetőségei mögött lemaradva alkalmaztak az egészségügyben, az autógyártásban és a termelésben, új lendületet kapott a CODESOFT címketervező és integráló programmal és számos magas szintű funkciójával, amelyek magas szintű adatcserét, adatbiztonságot és integrációt tesznek lehetővé.
A CODESOFT 8 ECE felhasználója könnyen integrálhat vonalkódos címkenyomtatási folyamatokat az üzleti környezetbe a hatékonyság és az ellenőrzési lehetőségek egyidejű javulása mellett. Akár az áru- és erőforrás-kezelés, akár az árufolyamok és a raktárkészletek kézben tartása, fontos dokumentumok nyomon követése vagy adatrekordok kezelése és használata élvez prioritást, a CODESOFT 8 ECE a vállalat címkenyomtatási projektjeinek kompetens megvalósítását biztosítja.
A CODESOFT 8 ECE jellemzői megegyeznek a "normál" CODESOFT 8-ével, de az ára alacsonyabb, mert a Lite verzió és a Pro verziók csak orosz, magyar, lengyel és cseh nyelven használhatók. A szoftverhez minden további opció is kérhető az ECE-verzióval (POF, CFI, Form Designer, Form Viewer)!

CODESOFT termékcsalád:
behuzott CODESOFT ECE LITE
Alapcsomag címketervezési funkciókkal és adatbanki kapcsolódással. Egyidejűleg egy hőtranszferes nyomtató vezérelhető.
behuzott CODESOFT ECE PRO
Középkategóriás csomag címketervezési funkciókkal, adatbanki kapcsolódással és egyszerű ActiveX-Basickel. Egyidejűleg egy vagy legfeljebb három hőtranszferes nyomtató és tetszőleges számú Windows-nyomtató vezérelhető.
behuzott CODESOFT ECE ENTERPRISE RFID
High-end modellünk minden funkcióval és sokrétű szoftverintegrációs eszközökkel. Korlátlan számú hőtranszferes és Windows-nyomtató. Egyfelhasználós, runtime és hálózati verzióban rendelhető. Támogatott Microsoft™ Windows™ platformok: Windows 2000, Windows XP vagy Windows 2003 Server Workstation, Network vagy Terminal Server konfigurációban.

Technikai paraméterek:
behuzott Dokumentum-browser
A felület a címkén előforduló összes objektumot kilistázza, és mindennemű módosítás elvégzéséhez gyors hozzáférést biztosít.
behuzott Drag-and-Drop
A kívánt objektum (szöveg, vonalkód vagy grafika) kiválasztását követően elegendő a változó nevét a dokumentum-browserből a címkekészítés munkaterületére húzni.
behuzott Lineáris és kétdimenziós vonalkódok
A program minden használatos lineáris, ill. egydimenziós kódot ismer, valamint újabb kétdimenziós kódokat is mint pl. PDF417, Aztec Code és Datamatrix.
behuzott UNICODE
A címkék minden, pl. szöveges állományból, adatbankból vagy kivágással/beillesztéssel átadott UNICODE adattal összeköthetők.
behuzott Új formák
Körök, ellipszisek, ferde vonalak, lekerekített sarkú téglalapok és sokszögek rajzolhatók és tetszőlegesen színezhetők.
behuzott RFID-tagek programozása
A CODESOFT 8 ECE minden piaci szabványt mint az EPC (SSC, SGTIN, DOD stb.), Philips I-code, TI Tag-IT teljesít, és készen áll a későbbi RFID-kre.
behuzott Eszközök
A felhasználók hozzáférési jogainak kezeléséhez, az automatikus nyomtatáshoz, a soros portokhoz való csatlakozáshoz (COmet) stb. hatékony eszközprogramok és Database Batch Print Management áll rendelkezésre.
behuzott Továbbfejlesztett objektumok
A TextArt használatával igény szerint formázhatók a szövegek. A képletek (H2O, x = y2) létrehozására RTF-mezők használhatók.
behuzott OLE DB/ODBC-kompatibilitás
AZ OLE DB/ODBC-technológia biztosítja a hozzáférést minden ismert adatbank-formátumhoz (Access, Oracle, SQL Server, stb.).
behuzott Iparági grafikák
Az egyes iparágakhoz kapcsolódó több száz grafika...
behuzott Adatforrások
A szabványok teljesítése érdekében lehetőség van különböző címkéken azonos mezőtartalmak használatára, különböző címkeszámlálási módszerek alkalmazására és képletek használatára.
behuzott Közvetlen és hálózati nyomtatás
Az eredeti CODESOFT 8 ECE kezelőprogramok minden típusú port (COM, LPT, USB) és hálózat (IP, UNC) mellett nagy teljesítményt és a hőtranszferes nyomtató teljes körű (kétirányú) vezérlését biztosítják.

Kimeneti opciók - intuitív felületével a CODESOFT ECE egyszerűen tökéletes.
behuzott A CODESOFT 8 ECE szoftver az RFID-címkék felhasználóbarát felületen való tervezését is lehetővé teszi. A CODESOFT ECE lehetőséget biztosít a rádiófrekvenciás címkék egyidejű nyomtatására és programozására.
behuzott Csak a TEKLYNX CODESOFT ECE címketervező szoftver támogat több mint 1000 közvetlen hőnyomtatót és hőtranszferes nyomtatót, köztük az Allen, Avery, Cab, Datamax, Etipack, Imaje, Intermec, Markem, Novexx, Paxar, Printronix, Sato, Toshiba TEC, Zebra, stb. termékeit és minden Windows-alapú nyomtatót.

Rendszerkövetelmények:
behuzott Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows 2000 vagy 2003 SERVER
behuzott 128 MB RAM
behuzott Pentium III
behuzott 200 MB hely a merevlemezen

Főbb alkalmazási területek:
behuzott Kereskedelem
behuzott Logisztika
behuzott Gyártás
behuzott Egészségügy


behuzott Kérje ajánlatunkat a CODESOFT 8 szoftverekre
behuzott CODESOFT 8 ismertető (magyar)
behuzott CODESOFT 8 Quick Start Guide (angol)
behuzott CODESOFT 8 Brochure (angol)


Vissza

 
 
Partnerünk a kártyás tranzakcióknál:
Elfogadott kártyák:
Szállítási partnerünk:
 
  .: WEBMAXX Stúdió © 2011 :: Tel.: +36 33 631 240; +36 20 480 8050 :: Fax: +36 33 630 388 :.  
Címke raktár belépés
Zebra címke nyomtató
vonalkód etikett Magyar Honlap Linkek freestat.hu