KISTELJESÍTMÉNYŰ CÍMKECSÉVÉLŐ
Alkalmas szalagszerű termékek folyamatos felcsévélésére. Jellemző felhasználási területe az öntapadó címkék gyártása minden olyan esetben, ahol a nyomtató nem alkalmas a szalag visszacsévélésére, vagy más egyéb ok miatt külső csévélőre van szükség. Méretéből, teljesítményéből adódóan elsősorban kis és közepes kategóriájú nyomtatókhoz ajánlott használni. Működése során emberi felügyeletet nem igényel, bármilyen 40 mm-es belső cséveátmérőjű nyomtatóval (Zebra, Datamax, Intermec, Sato, Tec, stb.) képes az együttműködésre, kezelése egyszerű.
A címkecsévlő a nyomtatóval előállított szalagot folyamatosan felcsévéli, figyeli a szalag mozgását, ha a nyomtató megáll, a csévélés is szünetel, s ha a nyomtató elindul, a csévélés újra elindul. A nyomtatóból kijövő szalag feszességét egy érzékelő kar segítségével figyeli, laza szalagnál bekapcsol, kevésbé laza állapotban kikapcsol a csévélést végző motor, így alkalmazkodva a részben átmérőváltozásból, részben a nyomtatás sebességének beállíthatóságából fakadó sebesség különbségekre. Az érzékelőkar egy optikai szenzor vezérlésén keresztül kapcsolja a motort, így teljesen ki van küszöbölve mindenféle mechanikus kontaktus, elkerülve annak jellemző problémáit, mint pl. a felületek beégése, oxidációja. A készülék a gyakorlatban kitűnően bevált, robusztus fémszerkezete, megbízható elektronikája igen hosszú, meghibásodás-mentes élettartamot biztosít üzemeltetője számára.
címkecsévélő, címke csévélő, címke tekerő, címke feltekerő, címkecsévélő, címkefeltekerő, vonalkód, vonalkód, címke, csévélő, feltekerő, matrica feltekerő, matrica csévélő, matricafeltekerő, etikettcsévélő, etikettfeltekerőFőbb jellemzői:

 Befoglaló méret: 320x250x220 mm
 Tápfeszültség: 230V/ 50Hz
 Teljesítmény felvétel: 5-10W
 Csévélő dob fordulatszáma: 60 1/min
 Max. szalagszélesség: 114 mm
 Max. tekercs átmérő: 200 mm
 Lehetőség a forgásirány tetszőleges beállítására
 A készülék külső hálózati adapterről üzemel


Vissza

 
 
Partnerünk a kártyás tranzakcióknál:
Elfogadott kártyák:
Szállítási partnerünk:
 
  .: WEBMAXX Stúdió © 2011 :: Tel.: +36 33 631 240; +36 20 480 8050 :: Fax: +36 33 630 388 :.  
Címke raktár belépés
Zebra címke nyomtató
vonalkód etikett Magyar Honlap Linkek freestat.hu