cimkekep

HÍREK,

INFORMÁCIÓK
vonalkód etikett, vonal
2012. Február 4. - Címkenyomtató 25% kedvezménnyel ÁRGARANCIÁVAL!
Zebra GC420t asztali nyomtató + Zebra Designer LITE címketervező szoftver + címke + USB kábelA Zebrára jellemző tartóssággal és megbízhatósággal rendelkező GC420 nyomtatók örökölték a korábbi LP2844 és TLP2844-es modellek mechanikai kialakítását, így a felhasználók gyorsan és egyszerűen át tudnak térni az új printerre, azonban a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően egy magasabb szintű tulajdonságokkal ellátott eszközt kapnak.
A Zebra GC420t a család thermal-transzfer verziója, tökéletes megoldást nyújt azoknak, akiknél a napi nyomtatási igény nem több, mint átlagosan 1.000-3.000 címke. Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. A címke illetve a festékszalag kicserélése pillanatok alatt könnyedén elvégezhető. A printer hőérzékeny direkt termál címkére nyomtat, de megfelelő festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen használható.
A GC420 széria kompakt, helytakarékos kialakítással erős, 32-bites processzort foglal magában a gyors nyomtatási teljesítményért, nagyobb memóriával rendelkezik több grafika tárolása érdekében, hosszabb címkeformátumokat fogad el és gyorsabb média feldolgozást tesz lehetővel egészen 104mm-ig, valamint a médiakezelés továbbá egy opcionálisan választható címkeleválasztóval bővült.
Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben párhuzamos (LPT), USB és RS232 (soros) interfésszel rendelkezik, de mellette opcionálisan választható a ZebraNet 10/100 printserver (ethernet), így a GC420 nyomtató rugalmasan összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.
A GC420 újdonsága, hogy már alapkiépítésben ismeri az EPL és a ZPL nyomtatási parancsnyelvet, így közvetlenül integrálható SAP alá, akár egy lézernyomtatóhoz hasonló egyszerűséggel. Ehhez a modellhez is elérhető a ZebraLink, amely meghibásodás vagy kellékanyag kifogyás esetén e-mail-t küld az üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtató felett (WebView).

Felhasználási területe széleskörű: az irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a logisztikáig, számos helyen hasznosítható. Ez a kis méretű, csendes és jó ár/érték arányú nyomtató méltán nyerte el számos felhasználó elégedettségét.

Zebra GC420 vs. LP/TLP2844:
32 bites processzor a gyorsabb adatfeldolgozásért
256 Kb helyett 8 MB Flash + 8 MB SDRAM a nagyobb grafikák tárolása és hosszabb címkék nyomtatása érdekében
Már nem csak EPL, hanem ZPL nyelven is vezérelhető, megkönnyítve a rendszerbe integrálást

Címketervezés:
A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt Zebra Designer szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó).
Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból, mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.

Vásárlástól a nyomtatásig:
A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (interfész kábel, tápegység, fejtisztító toll és szoftver), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz (tekintse meg egyedülálló raktári kínálatunkat).


A Zebra GC420t nyomtató legfontosabb tulajdonságai:
 • Kisteljesítményű termál transzfer címkenyomtató
 • Használható kellékanyagok: direct thermal, normál papír, műanyag és textil alapanyagok
 • Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 102 mm/sec
 • Nyomtatási felbontás: 203 dot/inch (8 dot/mm)
 • Interfész: RS232 (soros), LPT (parallel), USB
 • Szoftver: magyar nyelvű címketervező és nyomtató program, Windows driver

A Zebra GC420t nyomtató alkalmazási területei:
 • Kis és nagykereskedelem
 • Irodai alkalmazások
 • Szállítmányozás
 • Disztribúció
 • Gyártás
 • Egészségügy

A Zebra GC420t asztali thermal transfer címkenyomtató ára 79.900 Ft helyett 25% kedvezménnyel 59.800 Ft*
Az ár tartalmazza a ország területén a szállítási költséget is!
* az ár az akció kezdetétől (2013.02.04.) visszavonásig érvényes!

Ajánlatunkra ÁRGARANCIÁT* vállalunk!
Ha máshol olcsóbban megvásárolhatja a Zebra GC420t nyomtatót, Zebra Designer Lite szoftverrel, 1 tekercs címkével, USB kábellel, raktárról, ingyenes házhozszállítással, Mi visszafizetjük a vételár különbségét és további 1000 Ft engedményt adunk!
Ha Ön a megvásárolni kívánt terméket más ajánlatban (weblap, szórólapban, hirdetésben stb.) kedvezőbb áron találja meg, akkor ezt a WebMaxx Stúdió Kft-nél is ezen az áron megveheti, sőt Mi garantálunk Önnek további 1000 Ft engedményt. Ha Ön vásárlás után 5 napon belül más helyen kedvezőbb áron talál meg, akkor a WebMaxx Stúdió Kft. visszafizeti Önnek az árkülönbözetet és az alacsonyabb árból még további 1000 Ft-ot készpénzben.
Mutassa be az aktuális ajánlatot, szórólapot vagy hirdetést és kérje az árgarancia érvényesítését!
Az árgarancia bizonyítottan azonos termékre vonatkozik, továbbá az összes kínált szolgáltatásnak meg kell egyeznie! Feltétel továbbá, hogy az adott termék az árgarancia időszakán belül raktárról megvásárolható legyen a másik értékesítőnél is!


Zebra GC420t címke nyomtató


vonalkód etikett, vonal


2012. november 22. - Áramszünet miatti korlátozott kiszolgálás

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2012. november 26-án (hétfőn) egész napos áramszünet miatt cégünk csak korlátozottan tudja kedves Ügyfeleit kiszolgálni.
A nekünk küldött e-mailek fogadásában is fennakadás várható, így kérjük, leveleik küldésekor ezt vegyék figyelembe!

Az árukiadás a hétfői napon szünetel!
Csak azon megrendelések átadására lesz módunk, amelyeket 2012. november 23-ig visszaigazoltunk.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

vonalkód etikett, vonal


karacsonyfa
2012. november 22. - Év végi nyitva tartásunk

Ezúton tájékoztatjuk Önöket ünnepi munkarendünkről:

December 1. szombat, munkanap: ZÁRVA
December 15. szombat, munkanap: ZÁRVA

2012-ben az utolsó munkanap: december 21. (péntek) 16:00-ig
2013-ban az első munkanap: 2012. január 3. (csütörtök) 8:00-tól
A köztes időszakban zárva tartunk!

Rendeléseiket az alábbiak szerint tudjuk kiszolgálni:
 • Egyedi gyártás esetén: a december 10-én, 12 óráig beérkező rendelésesek
  még idén szállíthatóak.
 • Raktári tétel esetén: december 20-án, 12 óráig beérkező rendelésesek
  még idén szállíthatóak.
Utolsó kiszállítási nap:
 • Budapesten december 21. (péntek)
 • Vidéken GLS futárszolgálattal december 27., csütörtök
  (a 21-én feladott küldemények kézbesítése ekkor történik.)
Kérjük, hogy ajánlatkéréseiket, megrendeléseiket a fentiek figyelembevételével küldjék!

vonalkód etikett, vonal


2012. október 24. - Nyitvatartási tájékoztató

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2012. október 29-i héten a munkarend a következők szerint alakul:

Október 29. hétfő: Nyitva 8:30-16:00
Október 30. kedd: Nyitva 8:30-16:00
Október 31. szerda: Nyitva 8:30-16:00
November 1. csütörtök: ZÁRVA
November 2. péntek: ZÁRVA
November 3. szombat: ZÁRVA
November 4. vasárnap: ZÁRVA
November 5. hétfő: Nyitva 8:30-16:00

Kérjük Önöket, hogy ajánlatkéréseiket, megrendeléseiket minél előbb küldjék meg, ezzel is segítve munkánkat a teljesebb kiszolgálás érdekében!

vonalkód etikett, vonal


2012. szeptember 28. - Vonalkód olvasó VERHETETLEN áron!
Akcióban a Datalogic QS Lite 2100 vonalkód olvasó!

A Datalogic általános célú szkennereinek legkedvezőbb ár-értékarányú termékcsaládja a QuickScan széria, melynek legújabb tagja a Lite QW2100. Az olvasó fejlesztésénél az elsődleges cél a kifejezetten gyenge minőségű és széles vonalkódok egyszerű d
ekódolása volt. A Lite QW2100 tökéletes választás a kereskedelmi, enyhébb ipari alkalmazásokhoz, valamint dokumentumok-, számlák feldolgozásához banki- és pénzügyi területen egyaránt. A Datalogic QW2100-as modell kis méretű, könnyű, ergonomikus kialakítású eszköz, melynek köszönhetően egész napos használata is kényelmes. Ütésálló, gumírozott műanyag házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,5 méterről való leejtést is.
A szkenner olvasási szöge és pásztája igen széles, így tökéletesen alkalmas hosszabb vagy szélesebb vonalkódok leolvasására, melyek főleg számlákon vagy elektronikai eszközökön fordulnak elő. Az olvasó pásztája vékonyabb, világosabb és szélesebb, ami lehetővé teszi az egészen széles kódok közelről történő leolvasását is.
A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmaztatott GreenSpot funkció - az olvasó által a kódra vetített zöld fény, amely a sikeres olvasást jelzi - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről. Állványos üzemmódban a GreenSpot folyamatosan világít, ezzel is segíti a felhasználót, hogy a kódot pontosan olvasási pozícióba tudja helyezni a gyors szkennelés érdekében. A QW2100-as olvasóhoz speciálisan kialakított állvány tartozik, mely könnyű, összecsukható, használható fali tartóként, valamint asztali tartóként is egyaránt (több pozícióban is állítható).
A Lite QW2100két féle multi interfészes kivitelben rendelhető: USB valamint RS232/billentyűzet.
Teljes körű konfigurálást a Datalogic Aladdin szoftveren keresztül végezhetünk könnyedén, egy jól kezelhető felhasználóbarát felületen. A program díjmentesen letölthető a Datalogic honlapjáról.
A Datalogic QuickScan Lite QW2100 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.


A Datalogic QS Lite 2100 olvasó legfontosabb tulajdonságai:
 • Olvasási technológia: CCD
 • Olvasási távolság: 0-600 mm
 • Interfész: USB interfész
 • Összeköttetés: Vezetékes olvasó
 • Garancia: 3 év, mely kábeltörésre nem vonatkozik!

A Datalogic QS Lite 2100 olvasó felhasználási területei:
 • Kis- és nagykereskedelmi környezetben termékek azonosítására
 • Logisztikai, kórházi és laboratóriumi alkalmazásokra
 • Elektronikai alkatrészek, áramkörök azonosításához

A Datalogic QS Lite 2100 vonalkód olvasó nettó akciós ára: 19.900 Ft*
Az ár tartalmazza a ország területén a szállítási költséget is!
* az ár az akciós raktárkészlet erejéig érvényes

Datalogic QS Lite 2100 vonalkód olvasó

vonalkód etikett, vonal


2012. szeptember 24. - Címkenyomtató FÉLÁRON ÁRGARANCIÁVAL!
Zebra TLP2844 asztali nyomtató + Zebra Designer PRO adatbázis kezelésre is alkalmas címketervező szoftver + címke + USB kábelA Zebra TLP2844 asztali vonalkód nyomtató tökéletes megoldást nyújt azoknak, akiknél a napi nyomtatási igény nem több, mint átlagosan 1.000-4.000 címke. Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. A címke illetve a festékszalag kicserélése pillanatok alatt könnyedén elvégezhető. A printer hőérzékeny direkt termál címkére nyomtat, de megfelelő festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen nyomtatható.
Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben párhuzamos (LPT), USB és RS232 (soros) interfésszel rendelkezik. Felhasználási területe széleskörű: az irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a logisztikáig, számos helyen hasznosítható. Ez a kis méretű, csendes és jó ár/érték arányú nyomtató méltán nyerte el számos felhasználó elégedettségét.
A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt Zebra Designer PRO szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. Az akciós csomagban található szoftver - az ingyenes verzióval szemben - már lehetőséget nyújt bonyolultabb formulák, ODBC kompatibilis adatbázisok és ASCII adatállományok kezelésére. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot, sorszámot, adatbázisból csatolt változó tartalmat vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó).
A termékhez mindent működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (interfész kábel, tápegység, fejtisztító toll és szoftver), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz (tekintse meg egyedülálló raktári kínálatunkat).


A Zebra TLP2844 nyomtató legfontosabb tulajdonságai:
 • Kisteljesítményű termál transzfer címkenyomtató
 • Használható kellékanyagok: direct thermal, normál papír, műanyag és textil alapanyagok
 • Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 102 mm/sec
 • Nyomtatási felbontás: 203 dot/inch (8 dot/mm)
 • Interfész: RS232 (soros), LPT (parallel), USB
 • Szoftver: magyar nyelvű adatbázis kezelésre is alkalmas címketervező és nyomtató program, Windows driver

A Zebra TLP 2844 nyomtató alkalmazási területei:
 • Kis és nagykereskedelem
 • Irodai alkalmazások
 • Szállítmányozás
 • Disztribúció
 • Gyártás
 • Egészségügy

A Zebra Designer PRO főbb jellemzői:
 • Nagyteljesítményű adatbázis kezelésre is alkalmas címketervező és nyomtató program
 • Valamennyi vonalkód típust támogatja, beleértve a 2-dimenziós kódokat is
 • Többszintű visszavonás és ismétlés funkciók
 • Forgatás, mozgatás objektumonként vagy objektum csoportonként
 • Objektumok méretének változtatása egyszerű egérfunkciók segítségével
 • Objektumok középre és vonalhoz történő igazítása
 • Fix és változó adattartalom TrueType fontként történő nyomtatása
 • Unicode karakterkészlet támogatása
 • Teljes nemzetközi karakterkészlet támogatása.
 • Valamennyi ismert grafikai formátum importálása és a címkén történő átméretezése.
 • Címkeformátumok tárolása a nyomtatón
 • Felhasználó által definiálható számrendszer és adatbeviteli mezők
 • Kétirányú kommunikáció a nyomtató és a vezérlő számítógép között.
 • ZPL, EPL, CPCL nyelvű címketervek készítése (fájlba nyomtatás)

A Zebra TLP2844 asztali thermal transfer címkenyomtató ára 114.900 Ft helyett 45% kedvezménnyel 63.900 Ft*
Az ár tartalmazza a ország területén a szállítási költséget is!
* az ár az akció kezdetétől (2012.09.24.) visszavonásig érvényes!

Ajánlatunkra ÁRGARANCIÁT* vállalunk!
Ha máshol olcsóbban megvásárolhatja a Zebra TLP2844-es nyomtatót, Zebra Designer PRO szoftverrel, 1 tekercs címkével, USB kábellel, raktárról, ingyenes házhozszállítással, Mi visszafizetjük a vételár különbségét és további 1000 Ft engedményt adunk!
* Ha Ön a megvásárolni kívánt terméket más ajánlatban (weblap, szórólapban, hirdetésben stb.) kedvezőbb áron találja meg, akkor ezt a WebMaxx Stúdió Kft-nél is ezen az áron megveheti, sőt Mi garantálunk Önnek további 1000 Ft engedményt. Ha Ön vásárlás után 5 napon belül más helyen kedvezőbb áron talál meg, akkor a WebMaxx Stúdió Kft. visszafizeti Önnek az árkülönbözetet és az alacsonyabb árból még további 1000 Ft-ot készpénzben.
Mutassa be az aktuális ajánlatot, szórólapot vagy hirdetést és kérje az árgarancia érvényesítését!
Az árgarancia bizonyítottan azonos termékre vonatkozik, továbbá az összes kínált szolgáltatásnak meg kell egyeznie! Feltétel továbbá, hogy az adott termék az árgarancia időszakán belül raktárról megvásárolható legyen a másik értékesítőnél is!


Zebra TLP2844 címke nyomtató
Zebra Designer PRO szoftver bemutatása


Akciós címke nyomtató


vonalkód etikett, vonal


2012. szeptember 17. - Új időszámítás kezdődött a Webmaxx életében!

Örömmel jelentjük be, hogy 2003-as megalakulásunk óta dinamikus fejlődünk. Ennek következményeként irodánkat és raktárainkat is kinőttük.
Piaci pozíciónk megtartása, illetve erősítése, valamint a professzionális munkavégzés feltételeinek javítása érdekében 2011-ben új iroda és raktárközpont építésébe kezdtünk a festői szépségű Dunakanyarban. 11 hónap leforgása alatt saját forrásból felépítettük és szeptember 17-ével megnyitottuk új központunkat, ahol tágasabb és kényelmesebb környezetben várjuk meglévő és leendő partnereinket.

Irodánk új címe: 2500 Esztergom, III. Béla király út 2.
Ügyfeleink részére az irodaház előtti parkolóban térítésmentes parkolásra nyílik lehetőség.

Elérhetőségeink változatlanok!
Központi számok: +36 33 633 240, +36 20 480 8050
Fax: +36 33 630 388
E-mail: info@webmaxx.hu

Az iroda megközelíthetősége itt tekinthető meg!


vonalkód etikett, vonal


2012. március 7. - Nyitvatartási tájékoztató

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2012. március 15-e környéki munkarend a következők szerint alakul:

Március 15. csütörtök: ZÁRVA (Nemzeti Ünnep)
Március 16. péntek: ZÁRVA
Március 17. szombat: ZÁRVA
Március 18. vasárnap: ZÁRVA
Március 19. hétfő: Nyitva 8:30-16:00

Kérjük Önöket, hogy ajánlatkéréseiket, megrendeléseiket minél előbb küldjék meg, ezzel is segítve munkánkat a teljesebb kiszolgálás érdekében!

vonalkód etikett, vonal


2012. április 17. - Címkenyomtató VERHETETLEN áron!
Akcióban az Intermec PF8t 300dpi-s címkenyomtató!

Az amerikai Intermec PF8t a cég legújabb asztali címkenyomtatója, mely az EasyCoder PC4-et hivatott leváltani. A PF8 tökéletes megoldást nyújt azon felhasználók számára, akik nyomtatási igénye napi 1.000-3.000 címke. Kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Kis méretének, halk működésének és megbízhatóságának köszönhetően jól használható kereskedelmi, irodai, szállítmányozási és egészségügyi alkalmazásokban is.

Az Intermec EasyCoder® PF8t a család termál transzfer verziója, melyben hőérzékeny direkt termál címkére, vagy festékszalaggal papír-, műanyag, karton és textil alapanyag nyomtatására használható. Az egyedi kagylóhéj kialakításának köszönhetően a címketekercsek és a festékszalag cseréje könnyedén elvégezhető pillanatok alatt. A PF8t alkalmas fekete színű feliratok (színes festékszalaggal akár piros, zöld és kék), egyszínű grafikák, vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására. 32 bites processzorral, RS-232 (soros), USB 2.0 és LPT (párhuzamos, nyomtató) interfésszel rendelkezik, mely lehetővé teszi a gyorsabb kommunikációt és képfeldolgozást.

Címketervezés, nyomtatás: könnyű kezelhetőséget biztosít a nyomtatóhoz mellékelt magyar nyelvű címketervező szoftver, mellyel egyszerűen és gyorsan egy grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. Szintén mellékeljük az eszközhöz az Intermec InterDriver Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból, mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.

Az EasyCoder PF8t nyomtatók kompatibilisek az összes Esim vagy EPL programnyelvű nyomtatóval (91, 7422 és C4/PC4) és ideális kiváltó modelljeik is. Az Intermec "Csatlakoztasd és nyomtass!" szlogenjének megfelelően a nyomtatók tartalmaznak minden a nyomtatáshoz szükséges kábelt, kiegészítőt és szoftvert, Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz (tekintse meg egyedülálló raktári kínálatunkat).

Intermec PF8t 300dpi

címkenyomtató

Kisméretű, csendes, megbízható asztali ter-
máltranszfer címkenyomtató. Ideális egészség-
ügyi, szállítási/futár, kiskereskedelmi és irodai
környezetekben.

Az Intermec PF8t 300dpi-s címkenyomtató legfontosabb tulajdonságai:
 • Használható kellékanyagok: thermal papír, normál papír, műanyag és textil
 • Nyomtatási felbontás: 300 dpi (12 dot)
 • Nyomtatási szélesség: max. 106 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 50,8 mm/sec
 • Interfész: USB, RS232 (Soros), LPT (Paralel)

Az Intermec PF8t 300dpi-s címkenyomtató felhasználási területei:
 • Elektronikai alkatrészek, áramkörök jelölése
 • Ékszer címkék feliratozása
 • Kórházi és laboratóriumi alkalmazások
 • Kiskereskedelmi termékek vonalkódos címkéinek, vagy rövid ismertetőinek nyomtatása

Az Intermec PF8t 300dpi-s címkenyomtató nettó akciós ára: 85.200 Ft*
Az ár tartalmazza a ország területén a szállítási költséget is!
* az ár az akciós raktárkészlet erejéig érvényes


Intermec PF8t 300dpi-s címkenyomtató adatlapja

vonalkód etikett, vonal


2012. március 7. - Nyitvatartási tájékoztató

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2012. március 15-e környéki munkarend a következők szerint alakul:

Március 15. csütörtök: ZÁRVA (Nemzeti Ünnep)
Március 16. péntek: ZÁRVA
Március 17. szombat: ZÁRVA
Március 18. vasárnap: ZÁRVA
Március 19. hétfő: Nyitva 8:30-16:00

Kérjük Önöket, hogy ajánlatkéréseiket, megrendeléseiket minél előbb küldjék meg, ezzel is segítve munkánkat a teljesebb kiszolgálás érdekében!

vonalkód etikett, vonal


2012. január 23. - Vonalkód olvasó VERHETETLEN áron!
Akcióban a Symbol LS 2208 lézeres vonalkód olvasó!

Az olvasó egyesíti elődeinek kedvező árfekvését, strapabíróságát és jó olvasási tulajdonságait. Ideális lehet kereskedelmi rendszerek mellett, olyan munkahelyekre, ahol a kis méret, a könnyű súly valamint a nagy megbízhatóság egyaránt elengedhetetlen követelmény.
100 olvasás/mp sebességének és 43 cm-es maximális olvasási távolságának köszönhetően nem csak a kisebb boltok kasszáinál történő azonosítást teszi egyszerűvé és zökkenőmentessé, de kiválóan alkalmazható nagy bevásárlóközpontokban, vagy könnyűipari alkalmazásokban is.
A beolvasást indíthatja a különleges két ujjal is használható nyomógombbal, de intelligens állványába helyezve az olvasó automatikusan átvált folyamatos, prezentációs, azaz kéz nélküli üzemmódba is.
A felhasználót segíti az eszköz által kibocsátott hang- és fényjelzés, valamint az olvasó tetején elhelyezett kétszínű LED. Ütésálló műanyag ABS házát úgy képezték ki, hogy fogása kellemes legyen és ellenálljon a kemény padlóra való leejtést is akár 1,5 m magasságból.
A Motorola/Symbol LS2208 vonalkód olvasó 5 év garanciával rendelkezik.

Symbol LS 2208

vonalkód olvasó

Nagy távolságú lézeres vonalkód olvasó
kis és közepes forgalmú kereskedelmi egységek
részére.

A Symbol LS 2208 olvasó legfontosabb tulajdonságai:
 • Olvasási technológia: Lézer
 • Olvasási távolság: 0-430 mm
 • Interfész: USB interfész
 • Összeköttetés: Vezetékes olvasó
 • Garancia: 5 év, mely kábeltörésre nem vonatkozik!

A Symbol LS 2208 olvasó felhasználási területei:
 • Kis- és nagykereskedelmi környezetben termékek azonosítására
 • Logisztikai, kórházi és laboratóriumi alkalmazásokra
 • Elektronikai alkatrészek, áramkörök azonosításához

A Symbol LS 2208 lézeres vonalkód olvasó nettó akciós ára: 24.900 Ft*
Az ár tartalmazza a ország területén a szállítási költséget is!
* az ár az akciós raktárkészlet erejéig érvényes


Symbol LS 2208 vonalkód olvasó| Hír archívum |

Partnerünk a kártyás tranzakcióknál:
Elfogadott kártyák:
Szállítási partnerünk:
Címke raktár belépés
Zebra címke nyomtató
.: WEBMAXX Stúdió © 2011 :: Tel.: +36 33 631 240; +36 20 480 8050 :: Fax: +36 33 630 388 :.
vonalkód etikett Magyar Honlap Linkek freestat.hu