SZÁLLÍTÓINK
Zebra viszonteladó, Zebra Reseller
Zebra viszonteladó, zebra reseller

Zebra:

Az 1969-ben alapított Zebra Technologies az automatikus azonosítás területén használt termo- és termo-transzfer címkenyomtatók valamint vonalkódnyomtatók legszélesebb választékát gyártja és forgalmazza világszerte. A Zebra nyomtatók népes családjában megtalálható a nagyteljesítményű ipari nyomtatóktól kezdve a közepes és kisteljesítményű nyomtatókon keresztül a különleges igényeket kiszolgáló speciális mobil, RFID vagy kártya nyomtató modellek is. Nagy megbízhatóságuk miatt mind az iparban, mind a kis- és nagykereskedelemben előszeretettel használják őket. A Zebra Technologies számos újítást vezetett be a vonalkód nyomtatás területén. Szabadalom védi például a nyomtatófejek élettartamát meghosszabbító E3 fejhőmérséklet kiegyenlítő rendszert. Ez a megoldás a hosszan tartó, nagysebességű minőségi nyomtatás nélkülözhetetlen kelléke.
A Zebra vonalkód nyomtatóihoz címketervező és integráló programokat, valamint címke és festékszalagok széles választékát biztosítja, a legkülönlegesebb címkeigényeket is kielégítve. A nyomtatók beépített ZPLII programozási nyelve megkönnyíti a felhasználó dolgát minden olyan alkalmazásnál, ahol a nyomtató a háttérrendszerbe integrálódik. A ZPLII programozási nyelv segítségével könnyen és nagy hatásfokkal vezérelhetjük a nyomtatót. A ZPLII nyelv különlegessége, hogy valamennyi eddig gyártott Zebra nyomtató megérti, azaz visszafelé valamennyivel kompatibilis. A ZPLII programnyelvet az SAP R/3 rendszerbe is beépítették, így ez Zebra nyomtatóra ugyanolyan egyszerűen nyomtathatunk, mint egy lézerre vagy tintasugarasra. A Zebrának több mint 70 országban van képviselete szerte Európában, Ázsiában, Afrikában, Amerikában és a Közép-Keleten. A cég forgalma 2007-ben megközelítette a 870 Millió USD-t, éves átlagos növekedése az elmúlt tíz évben pedig csaknem 12%-os.

   
Datalogic viszonteladó, datalogic reseller

Datalogic:

A Datalogic a vonalkódolvasók, adatgyűjtő számítógépek, RFID rendszerek, ipari fix olvasók világszínvonalú gyártója. 3 különböző céget egyesít a speciális termékek és piacoknak megfelelően: Datalogic Scanning, Datalogic Mobile és Datalogic Automation.
A Datalogic Scanning világszerte vezető szerepet tölt be a nagy teljesítményű árleolvasó berendezések területén, és kínálatában megtalálhatók a piac általános célú, strapabíró és ipari kézi olvasóinak teljes sora. A Datalogic Scanning a világon a harmadik legnagyobb AIDC üzlete. A technológia és a termékek széles körével, valamint szolgáltatásaival a kiskereskedői automatizálás és az automatizált adatrögzítés területén a Datalogic Scanning többféle ágazatot is ellát kereskedői hálózatán, forgalmazói csatornáján keresztül a gyártói, önkormányzati, egészségügyi, banki és a pénzügyi szektorokban.

   
Cipherlab viszonteladó, Cipherlab reseller

Cipherlab:

A Taiwani CipherLab 1988 óta fejleszti vonalkódolvasóit és adatgyűjtőit. Termékeikre a mérsékelt árszínvonal és a magas európai- és amerikai technikai színvonalon jellemző.

   
Motorola viszonteladó, Motorola reseller Symbol viszonteladó, Symbol reseller
Motorola viszonteladó, Motorola reseller

Symbol / Motorola:

Az 1975-ban alapított Symbol Technologies-t 2007 elején vásárolta fel a Motorola EMd (Enterprise Mobility Division) részlege. A Symbol a legnagyobb vezeték nélküli rendszereket és vonalkódos eszközöket gyártó és forgalmazó vállalat volt a felvásárlás előtt, és vezető szerepét a Motorola égisze alatt is megtartotta, sőt, előnyét a többi gyártóval szemben tovább növelte. A gyártó kínálatban található mobil eszközök és vezeték nélküli megoldások a közép- és nagyvállalatok termelékenységének és hatékonyságának növelését, valamint az üzleti folyamatok jobb áttekinthetőségét és optimalizálását célozzák meg. A cég a hagyományos vonalkódos eszközök mellett részt vesz a kétdimenziós kódok, rádiófrekvenciás kommunikációs rendszerek szabványosításában, valamint különleges miniatürizált architektúrák kifejlesztésében.

   
Metrologic viszonteladó, Metrologic reseller HHP viszonteladó, HHP reseller

Metrologic / Honeywell:

A Metrologic Instruments az elérhető árfekvés mellett kiváló minőséget szolgáltat. A 38 éves Metrologic az optikai adatbeolvasási és továbbítási folyamatokban jártas észak-amerikai vállalat számtalan kereskedelmi, ipari és egyéb területek számára lézer-, hologram- vagy más vizuális alapú technológiát szolgáltat. A Metrologic termékek lézer vonalkód olvasó egységgel vannak ellátva, amelyek mind a pénztárak mellett a kereskedelemben, mind a nehéz ipari környezetben tökéletesen helyt állnak. Napjainkban már több mint 113 országban találhatóak Metrologic disztribútorok.

   
Handheld viszonteladó, Handheld reseller HHP viszonteladó, HHP reseller

HHP / Honeywell:

A HHP fejlesztette ki a világ első kézi vonalkódleolvasó technológiáját, 1972-ben. Azóta a vállalat kifejlesztett sok új, előnyös vonalkód leolvasó technológiát, úgy mint: lineáris és terület képek, lineáris és kétdimenziós dekódoló algoritmus, és a világ első hordozható két dimenziós adat terminálja.
A HHP a piacra szabott kiskereskedelmi, szállítási/elosztási, tárolási, logisztikai és ipari gyártási termékeket ajánl, amelyek a legjobbak a piacon, és amelyekhez a legjobb szolgáltatást nyújtja. Ez az ügyfél szemlélet tette lehetővé az HHP-nek, hogy jelentős cégek sora álljon a vásárlóinak listáján a mobil, kiskereskedelmi és ipari piacon (pl: Federal Express, Coca-Cola, DHL, stb.)

   
Intermec viszonteladó, Intermec reseller

Intermec:

Az amerikai Intermec cég több mint 4 évtizedes tapasztalattal rendelkezik az azonosítástechnika területén. Fő termékeik: címkenyomtatók, adatgyűjtők, vonalkódolvasók. Termékeiket elsősorban gyártási, raktározási, szállítmányozási, kereskedelmi, területeken használják. Az RFID technológiában elsők, rendszereik, megoldásaik pedig a könnyebb felhasználást teszik lehetővé.

   
Teklynx viszonteladó, Teklynx reseller

Teklynx International:

A TEKLYNX International az AIDC termékek vezető szoftverfejlesztője. Ide tartoznak a címketervező szoftverek, szerveroldali nyomtatás, nyomon követés és a mobil technológiák. Szoftverei közt megtalálhatók az iparág legszélesebb eszköz- és illesztőprogram-támogató programjai. A TEKLYNX egy Microsoft Gold Certified Partner cég, és kapcsolatban áll több ERP szoftvergyártóval. A világ 120 országának több mint 500 000 cége épít integrált szoftveres megoldásaira az üzletláncok ellátásának automatizálása, raktárak kezelése, szállítmányozás és érkeztetés, leltározásirányítás és készletgazdálkodás területén. A kínált termékek közt megtalálhatók a CodeSoft és a Labelview.

   
 
 
Partnerünk a kártyás tranzakcióknál:
Elfogadott kártyák:
Szállítási partnerünk:
 
  .: WEBMAXX Stúdió © 2011 :: Tel.: +36 33 631 240; +36 20 480 8050 :: Fax: +36 33 630 388 :.  
Címke raktár belépés
Zebra címke nyomtató
vonalkód etikett Magyar Honlap Linkek freestat.hu